Generalforsamling 2020.

Generalforsamling 2020.

Så er generalforsamlingen overstået. Der var over 60 deltagere, hvilket helt sikkert skyldes bestyrelsens fremragende arbejde (og ikke de gule ærter) 😇

Der var i år et interessant forslag på dagsordenen om udvidelse af bestyrelsen til 7 personer. Det skyldtes en bedre fordeling af arbejdsbyrden, dels for at der kunne oprettes flere udvalg, men også at der er åbnet for et samarbejde med Strammelse Beboerforening. De nye medlemmer som blev valgt ind var “yngre” mennesker herfra. Det bliver spændende at se dette samarbejde udvikle sig. Som sædvanlig afsluttedes generalforsamlingen med en gang gule ærter med alt tilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.