Så er vi i gang igen!

Så er vi i gang igen!

Kære alle.

Så er ferien forhåbentlig godt brugt, og de forskellige hold er ved at komme i gang igen i Brugerlauget. Nørkledamerne om torsdagen har allerede været i gang de sidste to torsdage. Vi mødes ca. 10.30 og strikker, syr og væver – og snakker. Vi drikker kaffe og spiser frokost sammen og slutter kl. 14.00.

I torsdags var vi på tur til Stofmøllen. Vi fik købt ind til den kommende sæson, spist medbragt mad og hygget og snakket. Der var meget at kigge på, vi var heldige med vejret og det var dejligt at være af sted i flok. Det gør vi gerne en anden gang.

På næste torsdag besøger vi Anni på Langeland. Så får billardholdene en stille torsdag!

Så vidt vides er alle billardhold i gang igen og er ved at træne til efterårets turnering. Mere herom senere.

Der er fin gang i keramikværkstedet. Vi er stadig i gang med ansøgninger om midler til nyanskaffelser.

Går du med en ide om at du godt kunne tænke dig at spille petanque og kender nogen der vil være med, så er der mange ledige tider. Kom og hils på os enten tirsdag formiddag eller torsdag eftermiddag.

Fredagssangen starter op på fredag den 25. august kl. 14.00. Vi håber at der kommer rigtig mange og synger sammen med os. Da vi skiftes til at vælge sange, er vi selv ansvarlige for repetoiret! Der vil som sædvanlig blive serveret kaffe og kage i pausen. Prisen er den sædvanlige 25 kr.

Vi håber på en god og aktiv sæson.

Bestyrelsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.